ÉLET, ÜZLET ONLINE
Kézműves álomfogó-álomcsapda-álomörző

 

Kézműves álomfogó-álomcsapda-álomörző


Visszafogott naturisztikus stílusban készült álomfogó, álmatlanság ellen kérjük olvassa el a bővebb leírást
Álomfogók és álomőrzők, más néven álomcsapdák.Az álomfogókkal nem csak a rossz energiákat lehet kordában tartani, hanem lakásdíszként is kifejezetten szépek lehetnek.Az ősi indián álomfogó szimbólum a hálószobádban tartva segíthet,hogy elűzd magadtól a gonosz, ártó szellemeket. Az álomcsapda az egyik legerősebb védelmet nyújtó eszköz,melyet lakásunkban tarthatunk. Az indián hit szerint a jó álmok akadálytalanul áthaladhatnak az ágy fölé helyezett álomfogó keretbe szőtt, tollakkal díszített hálójának szálain, a rossz álmok viszont fennakadnak azon, és a hajnal első napsugarai szertefoszlatják őket.A toll a lélek szimbóluma is, így segíti a megnyugvást, és a befelé fordulást. A tollat az ősi Egyiptomban isteni jelképként tisztelték és védő, óvó erőt tulajdonítottak neki. Ezek a díszes,színes tárgyak tökéletesen megfelelnek ajándék gyanánt,melyekkel főképp azokat az ismerőseinket lephetjük meg , akik rossz alvók.

Ez az egyszerű visszafogott, de kellemesen ízléses álomfogó egyszerre lehet a lakás dekorációs eleme a jó álmainak megőrzője is.
Natúr fa alappal, természetes fából készült gyöngyökkel,flamingó rózsaszín tollakkal és hozzá színben harmonizáló kézi szövésű hálóval.
Az álomfogó száraz portörlővel tisztítható.
Az álomcsapda átmérője : 15 cm
Teljes hossza akasztóval együtt:40 cm.
Rendelhető mennyiség: 3 db
1 100 Ft

db

Üzenet az eladónak